Idei de fotografiere a nou-născuților, fără a le arăta fața

Apariția unui copil este o bucurie pentru întreaga familie.  Și cum, majoritatea își doresc să împartă bucuria și cu oamenii din mediul online, o fac adesea într-un mod ridicol – acoperind fața bebelușului din fotografie cu diverse emoticoane. Nimic mai greșit! Da, se face acest lucru din dorința de a proteja copilul, dar dacă tot se decide postarea unei fotografii prin care să dai marea veste, de ce să nu o faci într-un mod creativ?

Există o mulțime de idei de a fotografia bebelușul, fără să-i arăți fața. Am adunat în acest articol doar câteva dintre ele, pentru inspirație. Și nu e nevoie să mergi la un studio profesionist pentru a face aceste fotografii. În confortul casei ies cele mai frumoase poze! În plus, nici bebelușul nu va obosi cu schimbarea anturajului.

Fotografii cu piciorușe și mânuțe

În primul rând, atunci când nu vrei să fotografiezi fața bebelușului, profită de piciorușele și mânuțele acestuia. În primele zile el va avea tendința de a ține pumnișorii strânși, astfel încât poți imortaliza momentele acestea în diverse ipostaze. Ai doar grijă să o faci în liniște, pentru a nu-l trezi pe micuț!

Fotografii cu mama și tata

Nu e nevoie să fotografiezi bebelușul din față atunci când vrei să faci o fotografie de familie. Ținându-l comod la piept, vei reuși să-i scunzi ochișorii de privirile curioșilor. În plus, chiar și un simplu telefon are opțiunea de focalizare, astfel încât poți seta focusul pe fața sau privirea tatei. Astfel, imaginea bebelușului va fi încețoșată. La final vei obține o fotografie frumoasă, numai bună pentru a anunța vestea pe rețelele sociale!

Fotografii cu frații și surorile

Dacă nou-născutul mai are frați sau surori, îi poți fotografia împreună. Și nici măcar nu trebuie să le arăți fața! Interacțiunea dintre ei va fi foarte sinceră, astfel încât poți capta cu ușurință aceste momente, fie atunci când stau pe burtică, când îi dă un pupic sau când îl ține în brațe.

Sursa foto – Unsplash

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.