Moduri interesante de a purta cămașa din denim în această toamnă

Una dintre piesele vestimentare care nu se va demoda niciodată este cămașa din denim. Atât de populară în rândul tinerilor, aceasta poate fi purtată cu succes la orice vârstă. Important e să fie accesorizată corect. Dacă și ție îți plac cămășile din denim, dar nu știi cum să le mai încadrezi în ținutele tale zilnice, îți propunem câteva moduri interesante de asortare a acestora.

La birou – cu blugi și sacou

Dacă îți permite codul vestimentar al companiei, poți purta cămașa din denim și la birou. Alege să o îmbraci alături de o pereche de blugi, pantofi cu toc și un sacou, care va da ținutei un aer bussines. De asemenea, o poți purta și cu o pereche de pantaloni simpli, cu un croi clasic. 

La plimbare – cu fustă sau blugi

Atunci când vrei să mergi la plimbare și îți dorești un outfit simplu și comod, optează pentru o cămașă din denim și o fustă midi. La fel, poți alege și o pereche de blugi și pantofi cu talpa dreaptă sau chiar teniși.

O ținută feminină cu cămașă din denim

Când îți dorești să te simți și mai frumoasă, alege să îmbraci o cămașă din denim. Și nu oricum, ci peste o rochie de zi. Accesorizeaz-o cu o curea în talie și o pereche de balerini sau pantofi cu toc mediu și ai obținut cea mai comodă și feminină ținută!

Cămașă din denim și fustă creion

Fie că vrei să o porți la birou sau la o întâlnire, această ținută îți va da un farmec aparte. Cămașa din denim, alături de o fustă creion  cu talia înaltă se potrivește perfect. Accesorizează cu un colier masiv și o geantă neagră, clasică.

Ținuta ideală pentru o petrecere

Dacă urmează să mergi la o petrecere, poți îmbrăca liniștită o cămașă din denim. Combin-o cu piese mai îndrăznețe, cum ar fi – o fustă midi cu paiete și o pereche de pantofi stiletto. Cu siguranță, vei întoarce toate privirile.

Un look ușor masculin

Pentru a obține un look ușor masculin, te poate ajuta cămașa din denim. Tot ce trebuie să faci este să o închei până la ultimul nasture de la baza gâtului și să îmbraci o pereche de pantaloni colorați. Încalță pantofi de tip Oxford și, pentru un pic de feminitate, poartă o geantă supradimensionată.

Dacă alegi pantalonii, fusta și încălțămintea potrivită, cămașa din denim poate fi o alegere ideală, indiferent dacă mergi la birou sau la plimbare cu familia.

Foto – Unsplash

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.