Tatiana Turtureanu – ”Dacă eu nu sunt fizic mereu alături de copiii mei, asta nu înseamnă că îi iubesc mai puțin”

Recent, Tatiana Turtureanu a fost invitata emiusiunii “Istoriile Gloriei”, unde a vorbit despre cum își împarte timpul între cei doi copii și carieră, despre programul intens de după carantina de anul trecut, dar și despre divorțul de campionul mondial la Judo – Sergiu Oşlobanu, de care s-a separat acum doi ani.

Tatiana a mărturisit că muncește foarte mult și din acest motiv lipsește des de acasă. ”După ce am născut-o pe Eva, la 5 zile aveam o nuntă peste Prut. Eram atât de tristă că las copilul ăsta abia apărut pe lume. Mă simțeam cea mai rea mamă de pe planetă, dar cea care mi-a fost alaturi și m-a susținut în toate a fost mama, care mi-a zis că, dacă eu nu sunt fizic mereu alături de copiii mei, asta nu înseamnă ca îi iubesc mai puțin.”

Căsnicia Tatianei a trecut prin mai multe încercări. Artista a divorțat ca mai apoi să se recăsătorească cu fostul soț la doar două luni de la divorț. De data aceasta, interpreta a dat de înțeles că merge mai departe și că așteaptă bărbatul potrivit căruia să-i ofere toată dragostea.

Interpreta a marturisit că, deși au renunțat la căsătorie, ea și soțul ei au rămas prieteni: “Sergiu este cel mai bun tată pentru copiii mei. Atunci când eu cânt nopțile la nunți, el este cel care stă cu copiii. Sunt foarte liniștită atunci când rămâne cu ei, pentru că am încredere că sunt pe mâini bune.”

Mai mult, solista din trupa Elvis Band a recunoscut că au divorțat de comun acord, fără ceartă, iar acum are despre fostul soț numai cuvinte de laudă.

”În prezent unicul bărbat pentru care aș face imposibilul este băiețelul meu, Damir. Nu știu dacă m-aș mai căsători, dar sigur nu sunt dezamăgită de bărbați. Important e să găsesc omul alături de care să mă simt iubită, respectată, apreciată și în siguranță.”

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.