Primul Friend Shop pentru mămici din Moldova. Vezi cum a fost. (FOTO)

Recent, câteva mămici s-au adunat la un eveniment restrâns organizat de către fosta prezentatoare TV, Stela Mikșanschi și fondatoarea unui magazin de hăinuțe pentru copii, Elena Cernoutan. Evenimentul a fost organizat în stilul unei cuconade și în același timp târg, ceea ce în afară ar putea fi definit drept un Friend Shop. La eveniment s-au adunat femei ce au aceleași interese, idei frumoase și spontane și care sunt adepte ale unui stil de viață eco-bio.

Mămicile au avut ocazia să facă cunoștință cu produse de cea mai înaltă calitate destinate copiilor, dar și mămicilor. Printre produse au fost: haine din lână merinos, produse cosmetice organice, veselă și alte produse din bambus.

Totul a avut loc într-o atmesferă prietenoasă, degajată, de casă. Mămicile au savurat limonadă rece și s-au plimbat desculț prin iarba verde. Au socializat și și-au împărtășit din propriile experiențe. Totodată, participantele au aflat informație utilă și interesantă de la organizatorii și participanții care și-au expus produsele la târg.

Evenimentul promite să continue și cu alte ediții.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.