Uleiul de cocos, remediu eficient împotriva firelor de păr alb. Vezi cum să îl folosești

Uleiul de cocos este un produs foarte întrebuințat în diverse tratamente pentru înfrumusețare. Și e firesc, la câte efecte benefice are. Dar despre unul dintre ele, cu siguranță încă nu ai auzit. Uleiul de cocos te poate scăpa de firele de păr cărunt. Bine, nu funcționează chiar ca o vopsea de păr, dar, ținând cont de efectul temporar al acestora din urmă, uleiul de cocos te-ar putea avantaja în timp.

Iată cum să îl folosești dacă vrei să oprești apariția firelor albe în păr.

Ia o cantitate de ulei de cocos organic, atât cât să ajungă pentru lungimea părului tău, și amestecă-l cu 3 lingurițe de suc de lămâie proaspăt stors. Amestecă ingredientele până obții o masă omogenă, apoi aplică pe toată lungimea de păr și masează-ți scalpul. Lasă această mască să acționeze aproximativ o oră, apoi spală-ți părul. Aplică acest tratament o dată pe săptămână.

Te întrebi cum funcționează? Ei bine, atât uleiul de cocos cât și sucul de lămâie, hrănesc scalpul și întăresc părul, ceea ce duce nu doar la combaterea încărunțirii, ci la revenirea sănătății și chiar a culorii părului.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.