10 reguli pe care să le respecți dacă vrei să ai o relație reușită

La baza oricărei relații stă în primul rând dragostea și respectul. Dar oricât de îndrăgostiți ați fi, oricum e bine să vă conduceți după câteva reguli dacă vreți ca relația să se dezvolte armonios și să reziste în timp. Iată câteva reguli pe care orice femeie ar trebui să le cunoască și să le urmeze.

  1. Îmbrățișează-l, sărută-l, scrie-i un mesaj de dragoste în timp ce este la muncă, spune-i cât mai des ”te iubesc”. Pe scurt, fii dulce și grijulie cu partenerul tău. Până și celui mai dur bărbat îi face plăcere să fie iubit, alintat și dezmierdat.
  2. Ascultă-l cu interes atunci când îți spune ceva și arată-i că îți pasă de ceea ce crede și ceea ce vrea.
  3. Fii mândră de bărbatul tău și arată-i acest lucru. Bărbatul are nevoie să simtă că femeia de lângă el are încredere în forțele lui.
  4. Întreabă-l ce își dorește, fii deschisă pentru comunicare și pentru a încerca lucruri noi pe care și le dorește și el.
  5. Micile surprize fac întotdeauna bine tuturor. Servește-i micul dejun în pat, sau pregătește o cină la lumina lumânărilor, sau organizează o după-amiază pe care să o petreceți în doi. Va aprecia gestul.
  6. Oferă-i dar și cere-i ajutorul atunci când e nevoie. Se va simți mult mai încrezător dacă va ști că faceți împreună echipă bună.
  7. Spune-i deschis și clar ceea ce nu îți place. În loc să te lamentezi și să o faci pe victima, încearcă să discuți deschis, dar calm cu partenerul tău. Bărbații preferă discuțiile constructive în locul scandalurilor plângăcioase.
  8. Roagă-l să te învețe ceva ce poate sau știe el mai bine. Va fi încântat să te ajute.
  9. Întreabă-l cum se simte și arată-ți grija pentru el și pentru ceea ce îl preocupă.
  10. Priviți apusul împreună!
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.