Fiul jurnalistei Natalia Spînu are o pasiune deosebită. Vezi ce minunății face

Ne-am obișnuit să vorbim astăzi despre faptul că copiii sunt atrași de tehnolgii și petrec prea mult timp în fața televizorului sau telefonului. Nu este și cazul lui Săndel, în vârstă de 6 ani. Băiețelul și-a găsit pasiunea în… bucătărie. Gătește biscuiți delicioși, iar în acest an, chiar a vândut câțiva.

Săndel a început să gătească exact un an în urmă. Prima încercare au fost bicuiții de tartă dulce pregătiți de sărbători. Anume de atunci a început toată povestea ”Delicii cu Săndel”. Mama acestuia, jurnalista Natalia Spînu, a creat o pagină de Facebook, Instagram și un canal pe Youtube, unde plasează filmulețele și pozele cu bucatele pregătite. ”Eu îi pregătesc ingredientele, îl ajut la cuptor și sunt pe post de cameraman. El face restul treburilor” – a declarat jurnalista. Lui Săndel îi place să lucreze cu aluatul, așa că a copt des biscuiți, cornulețe cu magiun și ciocolată, brioșe, pizza, sau chiar clătite.

”Anul acesta, în ajunul Crăciunului, am pregătit iarăși biscuiți și am dăruit câțiva băiețelului unei prietene care m-a încurajat să fac biscuiți de vânzare. Am prins la curaj și biscuiții preferați ai lui Săndel se bucură deja de popularitate.” – a adăugat Natalia Spînu. Întrebată cât timp le ia toată aventura, jurnalista a răspun următoarele: ”cu tot cu filmare evident că îi ia mai mult timp. În funcție de complexitatea rețetei poate fi o oră, o oră și jumătate. Îl mai pun să repete unele fraze (noi, mamele, vrem să iasă totul perfect), dar ceea ce fac copiii cu pasiune, deja este minunat.”

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.