Cartea ”Uf!” a Ionelei Hadârcă, la mare căutare în librării

Recent, actrița Ionela Hadârcă a lansat cartea pentru copii ”Uf!”, care este, de fapt, un ghid de conviețuire cu frații și surorile mai mici. Potrivit autoarei, este o carte pentru copiii de 5-10 ani, care au sau așteaptă frați și surori mai mici. Dar și pentru cei mici, ca să înțeleagă ce simt cei mari. La doar câteva zile de la lansare, cartea se bucură de un adevărat succes și este la mare căutare de către părinți. Lucrarea este una captivantă atât pentru copii cât și pentru părinții acestora și cucerește prin limbajul simplu și plin de umor.

”De unde se iau frații și surorile mai mici? Din ce sunt compuși? De ce fac mofturi? De ce sunt pârâcioși? Ce să faci atunci când fratele sau sora ta nu sunt așa cum ți i-ai dorit? Acestea și alte întrebări le-am inclus în cărțulie, într-o manieră ușoară și caldă, cu ilustrații vesele, pentru ca voi, în serile lungi de carantină să porniți niște discuții cu copiii, să ascultați ce îi preocupă și să le explicați tot ce îi frământă.” – a dezvăluit autoarea într-o postare pe rețelele de socializare.

Oamenii cu care a lucrat Ionela Hadârcă la acest proiect sunt: Leonid Gamart (ilustratorul cărții), Olga Stanciu și Fulga Poiată.

Cartea poate fi comandată pe bookstore.md, cu livrare gratuită în Chișinău, dar și în librăriile din țară.

Sursa foto: facebook.com

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.