De dragul noii soții, Dmitry Shepelev l-a dat pe fiul său, părinților Jeannei Friske (VIDEO)

Dmitry Shepelev este cunoscut de toată lumea, mai ales pentru faptul că e iubitul regretatei interprete Jeanna Friske.

După mult timp în care a fost singur, prezentatorul TV și-a întâlnit sufletul pereche, iar de un an e într-o relație cu Ekaterina Tulupova.


În curând aceștia își vor oficializa relația, iar de dragul acestui eveniment, Dmitry, spre uimirea tuturor, l-a dus pe Platon la buneii materni.
Recent, prezentatorul TV a fost invitatul emisiunii „Dosare”, unde a vorbit despre creșterea și educarea fetițelor. Asta pentru că Tulupova are o fetiță din căsătoria anterioară.

Mulți spun că aleasa inimii lui Shepelev ar fi geloasă pe fiul lui și a Jeannei Friske, acesta fiind motivul pentru care Dmitry a fost de acord să îl ducă pe Platon la părinții Jeannei.


Mai multe cunoștințe ale cuplului spun că Ekaterinei nu-i place să fie comparată cu Jeanna Friske.
În emisiunea lui Sobchak, Dmitry a menționat că nu este deranjat de faptul că este asociat ca iubit al regretatei Jeanna Friske, însă a prezicat că inima lui este acum ocupată.
Între timp, Tulupova nu vrea ca viitorul soț să acorde toată atenția fiului său, iar din acest motiv vrea să rezolve lucrurile cu părinții Jeannei.


În interviul cu Xenia, Dmitry aproape că a izbucnit în plâns când a început să vorbească despe Platon. Prezentatorul regretă că trebuie să-și „sacrifice” fiul în numele dragostei.

Sursa Foto: Obaldela.ru.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.