Beneficiile uimitoare ale bicarbonatului de sodiu pentru corpul nostru

Bicarbonatul de sodiu este produsul minune, care nu trebuie să lipsească din bucătăria ta. Nu este costisitor, se găsește cu ușurință pe rafturile magazinelor și are zeci de întrebuințări, atât pentru frumusețe, cât și pentru sănătate. Vezi cum îl poți folosi.

Odorizant: Bicarbonatul de sodiu este foarte eficient dacă îl folosești împotriva transpirației. Reduce abundența de transpirație pe care o produce organismul nostru și menține axilele uscate și curate.

Curăță fața: Nu e nevoie să aplici tot felul de geluri și săpunuri din comerț, mai ales că o poți face natural. Tot de ce ai nevoie este o lingură de bicarbonat și una de apă, amestecate bine. Clătește fața și vei vedea în scurt timp și rezultatele.

Șampon uscat: Este o modalitate extrem de rapidă și ieftină, dar care are rezultate garantate. Folosește bicarbonatul exact cum folosești și samponul uscat.

Scrub: Bicarbonatul exfoliază minunat și mai este și granulat. Amestecă o lingură de bicarbonat cu ulei de cocos și masează mâinile și apoi clătește cu apă caldă.

Tratează iritațiile pielii. Pune într-un bol bicarbonatul cu apa. Apoi înmoaie un prosop în această soluție și unge zonele inflamate. Pentru a scăpa de roșeață e nevoie să repeți procedura aproximativ 3, 4 zile.

Albește dinții: Combinația de bicarbonat de sodiu cu apa de lămâie face minuni. Amestecă-le și aplică ce ai obținut pe periuța de dinți și apoi periază-te timp de un minut. Rezultatul va fi senzațional.

Sursa Foto: Healthy. Kudika.ro.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.