Cum arată soția lui Ștefan Bănică după o nouă intervenție chirurgicală

Soția lui Ștefan Bănică Junior, Lavinia Pîrva, și- a vizitat din nou esteticianul pentru o altă intervenție.

Soția artistului nu a ascuns niciodată faptul că vizitează esteticianul din când în când. Și pentru că îi place să arate bine, iar odată cu trecerea anilor aspectul fizic se schimbă, ea nu ezită să facă mici retușuri.

Focoasa brunetă a postat pe Instagram o poză în care le arată prietenilor virtuali noile proceduri la care a apelat. Lavinia a scris că era nemulțumită de o asimetrie la nivelul buzelor sale, și a decis că este timpul să își injecteze din nou acid hialuronic.

Cu ceva timp în urmă, ea a scris un mesaj pentru toți cei care sunt preocupați de aspectul său, exprimându-și părerea vis a vis de frumusețe și intervențiile chirurgicale.

„În primul rând, nu mi-am făcut și nu am nicio operație estetică! Când va fi nevoie și medicul specialist va considera că trebuie, poate o voi face! Însă, pentru moment, sunt într-un program de remodelare și rejuvenare facială+corporală, minim invazive! Nu am ascuns acest fapt, le-am făcut publice de fiecare dată! În al 2-lea rând, menționez că, tot la indicațiile specialistului, am făcut o remodelare și hidratare de buze, de care sunt foarte mulțumită! Procedura este minim invazivă, cu rezultate foarte frumoase!
Sunt femeie, îmi iubesc corpul și iubesc frumusețea! Consider că a avea grijă de tine este un simț pe care orice femeie ar trebui să îl dețină! Îmi place să mă văd frumoasă și îmi place ca lumea să vadă același lucru!”

Sursa Foto: Impact.ro.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.