4 produse cosmetice pe care să nu le cumperi

Te-ai întrebat vreodată cât cheltui pentru niște produse cosmetice pe care nici nu le folosești? Sau dacă le folosești, ele nu te avantajează în niciun fel?

Iată câteva produse pe care ar trebui să le eviți, potrivit sfatului make-up artiștilor.

Bureți din latex

Materialele precum latexul pot fi iritante pentru pielea sensibilă. Așa că, acestea pot face mai mult rău decât bine pentru pielea ta. În plus, acestea nici nu sunt în stare să ofere pielii acel aspect neted și frumos spre care tinzi.

Pudră asortată cu fondul de ten

Pudrele cu nuață de culoare folosite pentru fixarea machiajului dau un aspect încărcat tenului. În loc să alegi un set format din fond de ten și pudră asortată, optează pentru o pudră translucidă care să fixeze machiajul și să absoarbă excesul de sebum. În plus, pudra translucidă oferă tenului un finish cu aspect natural.

Mascara scumpă

Trebuie să știi în primul rând că mascara este un produs care are o valabilitate de aproximativ 3 luni. Da, da! Doar 3 luni. Să recunoaștem că este o durată de valabilitate destul de scurtă și nu merită să dai chiar atât de mulți bani pe acest produs. Mai ales că – scump nu înseamnă neapărat și cel mai bun.

Loțiune pentru spălarea tenului care conține săpun

Probabil mai importantă decât aplicarea machiajului este curățirea completă a acestuia. Este foarte important să-ți lași tenul să respire. Doar că atunci când faci acest lucru, trebuie să ții cont de faptul că produsul folosit trebuie să fie delicat și blând cu pielea.

Sursa foto: https://unsplash.com/

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.