Care sunt obiectele esențiale de care are nevoie un viitor părinte

Din clipa în care afli că vei deveni părinte îți pui întrebarea de ce lucruri vei avea nevoie. Și pentru ca să nu cheltui toți banii pe lucruri inutile, ți-am pregătit o listă cu lucrurile de un real ajutor.
Mergi după vorba “less is more” și vezi obiectele indispensabile atunci când veți deveni părinți.

Cărucior

Căruciorul este de neînlocuit. Cel mai important lucru este să investești în unul care să întrunească toate aceste condiții: să fie potrivit imediat de la naștere, ușor de folosi și rezistent.

Babynest

Babynest-ul este leagănul sau cuibușorul micuțului tău. El este perfect pentru un nou-născut. Și pentru că nu vei putea sta chiar 24 de ore lângă bebelușul tău, acesta va deveni spațiul cel mai sigur pentru somnul micuțului, atât timp cît vei lipsi.


Biberon din silicon medical

Alăptarea la sân este esențială, este cel mai mare dar făcut de la o mamă pentru copilașul ei, însă oricum mamele au nevoie și de o altă modalitate de hrănire.

Uite că biberoanele sunt această modalitate și libertatea unei mame, pentru a se putea dezlipi măcar pentru câteva minute de lângă bebelușul ei.

 Sac de dormit

Deși imediat după naștere bebelusul abia începe să se obișnuiască cu noua sa viață, el își formează încet încet o rutină. Rutina de somn este extrem de importantă pentru creșterea și dezvoltarea copiilor. Sacul de dormit ajută bebelușul, creându-i un spațiu de somn liniștitor, iar mama este sigură că micuțul ei nu va dormi dezvelit în timpul nopții.

Sursa Foto: Itsybitsy.ro.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.