Horoscop de weekend. O zodie trebuie să aibă mare grijă la accidente

Vezi ce ți-au pregătit în acest weekend astrele, dar și ce îți recomandă specialiștii.

Berbec

Berbecii vor avea parte de un weekend echilibrat. Va fi pentru stat acasă. Ai multe gânduri și proiecte, așa că este momentul oportun să le revizuiești și să nu exagerezi cu efortul.

Taur

Schimbările nu sunt prea bune pentru tine în acest weekend. Aceste două zile sunt pentru cât mai multă odihnă. Ai muncit cam mult în ultima perioadă, așa că trebuie să te odihnești, și să recuperezi.

Gemeni

Încearcă să eviți micile incidente şi accidentele legate de casă. Ar fi bine să ai mare grijă la mâini și degete.

Rac

Sâmbătă fii isteț, gândeşte pozitiv şi cu siguranță va fi o zi cu spor și vei avea succes. Nu porni la drum, vremea nu este prea bună și nici horoscopul favorabil.

Leu

În acest weekend leilor le este indicat să se relaxeaze. Ca să aibă succes în afaceri trebuie să fie persoane odihnite și calme.

Fecioară

Fecioarele vor primi o veste bună de la unul dintre membrii familiei, cu posibile schimbări ce țin de viața profesională. Fecioarele trebuie să se ocupe de familie și de cei dragi.

Balanță

Balanțele vor avea parte de un weekend favorabil.  Au o formă bună şi un randament bun la distracţie şi relaxare. Astrele favorizează acest semn zodiacal.

Scorpion

Fii mai amabil. Încearcă să îndrepţi sau să compensezi inexactităţile. Învață că toți oamenii au o limită, așa că mai bine fă pace și nu fi nesimțit.

Săgetător

Timpul capricios de afară îi obligă doar la activităţile de stat în casă. E bine să eviți eforturile şi călătoriile care nu sunt necesare.

Capricorn

Nu lua hotăriri de peste noapte. Privește dintr-o parte și doar urmărește ce se întâmplă. Ai grijă la vremea posomorâtă, care îţi adoarme simţurile şi atenția.

Vărsător

Cauți și nu găsești o soluție. Ar fi bine să o iei mai ușor. Amână luarea deciziilor importante. Lasă pe altă săptămână ceea ce poţi amâna în aceste două zile.

Pești

Astrele sunt de partea ta, mai ales la cumpărături. Cu calm poţi trece peste micile neplăceri zilnice. Zâmbeşte cât mai mult şi nu te lăsa provocat.

Sursa Foto: m.realitatea.net.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.