Motive pentru care copiii născuţi în octombrie sunt SPECIALI

Au șanse să devină buni sportivi

Bebelușii născuţi în luna octombrie au şanse să devină oameni cu literă mare, mai ales în domeniul sportului.  S-a demonstrat că acești copii sunt mai puternici decât alții, cu excepţia celor născuţi în septembrie şi noiembrie.

Acest lucru poate avea o legătură și cu rezerva maternă de vitamina D. Au mușchii mai dezvoltați, devin activi mai devreme şi sunt implicaţi mai repede în activităţi sportive, iar asta cu siguranță are rezultate bune.

Au potenţial de a deveni preşedinţi

Curios lucru este că foarte mulţi preşedinţi americani sunt născuţi în această lună, aşa că părinții ar trebui să fie pregătiți pentru un bebeluş cu aspiraţii în această direcție. Poate va fi următorul John Adams, Rutherford B. Haye, Chester Arthur, Teddy Roosevelt, Dwight D. Eisenhower sau Jimmy Carter.

Au şanse mari să trăiască  100 de ani

Potrivit unui studiu efectuat în Chicago, oamenii născuţi în octombrie au şanse mari să trăiască mult, în comparație cu cei născuţi în aprilie.

Au un ric scăzut de a suferi de boli cardiovasculare

Mai multe studii au demonstrat că bebeluşii născuţi în octombrie au şanse destul de mici de a suferi de boli de inimă. Acești bebeluși au inimi sănătoase, ceea ce explică de ce unii ajung la vârste  atât de înaintate.

Au o sănătate mintală  bună

Acești copii au o minte sănătoasă. Fizic şi mental, să fii născut în octombrie te predispune  la o viaţă sănătoasă și fericită.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.