Inna, artistul român cu peste un miliard de vizualizări pe Youtube

Conform datelor YouTube, videoclipurile Innei au depasit 1 miliard de vizualizari.

Inna reuseste sa surclaseze pe YouTube artisti precum: Nelly Furtado (700 milioane), Robbie Williams (500 milioane), Kylie Minogue (484 milioane), Taio Cruz (900 milioane), Kelly Rowland (750 milioane), Cheryl Cole (890 milioane), Nicole Scherzinger (1 miliard) sau Will.I.Am. (225 milioane), iar la foarte mica distanta se afla Madonna cu 1.3 miliarde.

Cel mai popular artist este Justin Bieber cu 11 miliarde, urmat de Michael Jackson 7.6 miliarde, Rihanna 7.4 miliarde si Lady Gaga 7.1 miliarde. De asemenea, Enrique Iglesias are 1.9 miliarde, Christina Aguilera 2.1 miliarde, Justin Timberlake 2 miliarde, iar Jennifer Lopez 2.2 miliarde vizualizari.

Desi la inceputul carierei era respinsa la preselectiile “Alege A.S.I.A”, trupa in care visa sa cante, acum Inna isi ia revansa.

La Cannes Midem, Inna a primit nu mai putin de 5 discuri de aur si platina. Hitul ei „Hot” a obtinut discul de aur in Italia, dublu disc de platina in Suedia, triplu disc de platina in Norvegia si discul de aur in Danemarca.

Cu „Sun Is Up„, Inna a obtinut discul de aur in Italia, pentru copiile vandute in format digital.