Cum arată acum copiii celor mai îndrăgite vedete de la Hollywood

Sunt celebre, frumoase și mereu în ochii presei. Oamenii vrea să știe tot ceea ce este legat de cariera, dar și de viața personală a acestor vedete. Dar, la fel de curioși sunt și atunci când vine vorba de copiii acestora. Iată cum arată copii celor mai îndrăgite vedete de la Hollywood.

Angelina Jolie

De când a devenit mamă, este un lucru obișnuit pentru actriță să se afișeze alături de cei șase copii pe covorul roșu. Pe 18 octombrie, mândra mămică s-a lăsat fotografiată la premiera viitorului ei film „Eternals”, împreună cu cinci dintre copiii ei: Maddox, Vivienne, Zahara, Shiloh și Knox. Angelina Jolie a vorbit adesea despre cum îmbină cariera și creșterea copiilor. Jolie a spus că acum este mai selectivă în ceea ce privește proiectele pe care le alege și a optat mai mult pentru munca de actorie decât pentru cea de regizor, deoarece acest lucru îi permite să petreacă mai mult timp cu familia ei.

Demi Moore

Actrița, în vârstă de 58 de ani, și cele trei fiice ale sale, Rumer, Scout și Tallulah Willis, apar în cea mai recentă campanie pentru marca de costume de baie Andie. Nici una dintre fiicele actorilor Demi Moore și Bruce Willis nu a devenit actriță, în schimb Scout Willis a lansat, pe 15 octombrie, single-ul său de debut “Love Without Possession”.

Madonna

Fiica Madonnei, Lourdes Leon, în vârstă de 25 de ani, poate cânta, dar ea nu își dorește o carieră muzicală. În interviul acordat revistei Interview, Lourdes a vorbit despre cum e să fii fiica Reginei Popului. În ciuda averii pe care o posedă Madonna, Leon a dezvăluit că nu depinde de banii mamei sale. „Nu primesc nici un fel de suport material” – a spus Leon. „Evident, am crescut cu un privilegiu extrem. Nu se poate nega acest lucru. Dar cred că mama mea i-a văzut pe toți ceilalți copii ai unor oameni celebri și a spus: „Copiii mei nu vor fi așa.”

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.