Ce fel de mamă eşti în funcţie de zodia în care te-ai născut

Fiecare mamă este unică și specială pentru copilul ei, dar vezi care sunt cele mai bune mame, potrivit astrelor.

Balanţă

Femeia din această zodie este o mama minunată și asta datorită firii sale echilibrate. Mama Balanță preferă să fie prietenul copilului ei şi nu mama care să ţină mereu morală. Din acest motiv, multe dintre aceste mame au o relaţie frumoasă de prietenie cu copiii lor, chiar și când aceștia devin adulți. Își învață copilul de mic să-i ajute pe cei din jur.

Berbec

Printre mamele foarte dedicate se numără şi cea din zodia Berbec. Își dorește ca copilul să facă ore de muzică, de sport, să se dezvolte multilateral. Îl încurajează pe copil să lupte pentru ceea ce vrea şi să fie capabil să facă faţă greutăților. Mama născută în zodia Berbec pune uneori presiune pe copil, de aceea mai bine ca ea să înveţe să-l asculte şi să-şi dea seama ce își doreşte cu adevărat.

Gemeni

Mama Gemeni discută orice cu copilul ei. Uneori inițiază discuții tabu chiar prea devreme. Totodată, mama Gemeni obişnuieşte să nu aibă secrete faţă de copil. Acesta, la rândul lui, este sociabil şi conştient de lucrurile din jur încă de la vârste mici. Este unică pentru  faptul că poate să-l înțeleagă pe copil, indiferent de sex sau de vârstă. Îi place să organizeze petreceri frumoase pentru copilași, fie că e vorba de o aniversare sau pur și simplu o mică întâlnire.

Capricorn

Mama Capricorn este considerată una dintre cele mai bune mame din zodiac, asta deoarece luptă până în pânzele albe pentru copilul ei. Este fermă, loială şi îl va apăra indiferent de situaţie. Cele mai multe dintre mamele Capricorn au și un loc de muncă şi trebuie ca cineva să le amintească din când în când să mai aibă grijă şi de ele, nu să-și dedice timpul doar familiei sau serviciului.

Taur

Mama din această zodie este recunoscută pentru răbdarea de care dă dovadă. De multe ori este încăpăţânată, iar acest lucru poate crea probleme atunci când copilul va crește. Deşi este mai severă când e vorba de alimentaţie şi cheltuieli, ea trebuie să-şi amintească să nu-l suprasolicite pe copil.

Rac

Mama din zodia Rac este foarte protectivă și familistă. Ea își ascultă copilul mereu şi face totul ca el să se simtă bine. Îşi doreşte ca locuinţa să fie un loc plin de dragoste și căldură, unde copilul să se simtă în largul lui. Totodată, ea își ajută micuțul să-şi dezvolte creativitatea şi să fie curajos.

Săgetător

Mama Săgetător este foarte afectuoasă şi vrea să ofere totul copilului ei. Sunt mame distractive, fac multe glume şi ştiu că perioada copilăriei este foarte scurtă, aşa că vor ca micuţul să se bucure din plin de ea. Totuși, mama Săgetător este uneori impulsivă şi ia decizii opuse la interval de doar câteva secunde. Nu vrea să-i impună reguli. Asta pentru că îşi doreşte ca puiul ei să aibă propria personalitate.

Fecioară

Mama Fecioară are de cele mai multe ori aşteptări mari de la copilul ei și poate să fie criticată pentru acest lucru. Îşi doreşte ca acesta să fie ordonat şi să nu renunţe uşor la lucrurile pe care le vrea. Este perfecţionistă, ceea ce îl poate afecta pe copil dacă acordă prea puțină însemnătate acestui aspect.

Scorpion

Mama din această zodie acordă o importanță foarte mare intuiției, de aceea de multe ori ştie ce urmează să se întâmple cu copilul ei. Este foarte protectivă și dacă cineva se leagă de copilul ei, aceasta este capabilă să lupte până în pânzele albe pentru a-i lua apărarea.

Pești

Mama Peşti nu are reguli în relație cu copilul ei. Îşi educă copilul astfel încât el să ştie cât de important este să îi ajuţi pe cei care au nevoie. Ea îi va reaminti mereu copilului cât de mult îl iubeşte, că este lângă el şi că îl va ajuta ori de câte ori acesta îi va cere.

Vărsător

Mamele vărsător sunt nonconformiste. Ele vor face tot ce este posibil pentru a încuraja imaginația copiilor lor. Totodată, mamele din această  zodie nu prea au răbdare atunci când copiii își arată caracterele și au nevoie să li se reamintească să spună copiilor cât de mult îi iubesc.

Leu

Mama Leu este cea mai copilăroasă dintre mame. Îi place să se joace alături de copil şi să îl surprindă cu cadouri. Cu toate acestea, mai are momente când este un pic mai egoistă și are tendința de a se pune pe ea pe primul loc.