3 accesorii pentru cap pe care să le purtăm în această iarnă

Fie că vă plac sau nu căciulile, acestea sunt indispensabile în perioada rece. Dacă, totuși, nu puteți accepta anumite modele de pălării, sau fesuri, vă sfătuim să acordați atenție altor accesorii pentru cap care sunt în trend în acest sezon.

Iarna asta designerii s-au concentrat din nou pe piele. Și de data aceasta au lansat șepci, paname și chiar eșarfe din astfel de materiale.

Hai să vedem ce să alegem ca să nu dăm greș, să rămânem frumoase și în același timp să nu înghețăm.

Batistele sau eșarfele. Cine a spus că eșarfele pot fi purtate doar vara? Acest accesoriu este potrivit și pentru sezonul rece. Vă sfătuim să optați pentru modele din piele. Ele pot fi găsite deja în toate magazinele.

Panamele. Suntem siguri că ați văzut deja Panama de la Prada, care este un hit al colecției din acest an! În general, puteți alege orice model din orice material: piele, nailon; sau orice culoare.

Newsboy, sau mai sunt numite șepcile bărbătești. Au început să fie valorificate și reinterpretate în colecțiile Dior și Roland Mouret. Cei mai influenți bloggeri de modă le poartă cu jachete din piele, rochii colorate sau blănuri ecologice.

Sursa foto: Google.com






No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.